söndag 20 oktober 2013

Lördag lördag lördag


Frukosten levde verkligen upp till förväntningarna, hade inte Nutella men ett substitut som täckte upp bra. Samt det vanliga choklad strösselet som Nederländarna verkar galna i. Men den mättade bra kan man säga så sen lunkade vi så sakteliga ut på stan för shopping.
Sockertoppad deluxe efter pannkakor, donuts och croissanter.
Bra väder bjöds vi på. Något molnigt men med en angenäm temperatur.
Funderade länge över röda skjortor, grön något för kort klänning, ringar, paljettkjol och ett par svarta läderstövlar. Kom hem med pannband, kavaj och en grön tröja.
Vilade trötta ben med chailatte och "verte munt tea".
Mynta tet.
Shqipe!
Jag och Viktoria pratade lite mer och koncentrerade oss på att det togs kort lite mindre. 
Men vi hade roligt.
Tills vi kapitulerade, detta fick bli den sista.
Jag fick äntligen en bra bild på ufot i Utrecht.
Vi köpte choklad och kollade på tekannor.
De var helt galna.

Sen var vi trötta i fötterna och butikerna stängde. Vi drog oss tillbaka till hotellrummet och hängde där tills det var dags att göra sig ordning och gå ut och äta.
Peppad
Fick bord på Humpfreys. Långa gångar in under staden, helt målat i rött och med en bioduk med svartvit film i ena salen. Häftigt ställe så glömde helt ta kort tills vi ätit upp och skulle gå.
Hela gänget. Glada och proppmätta efter en trerätters. Blev tvungna att gå ut och gå i en timma innan vi gick och la oss vilket gav utmärkt tillfälle att prata om allt mellan himmel och jord. Samt gå vilse och bli tvungna att leta oss tillbaka till sista igenkännbara ställe. Som det brukar bli men har ju funkat bra hittills.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gaaaah ett UFO?!?!!

Lottas Bak&Form, surdegsbageri sa...

Häftigt, så bra bilder på både ufot och er själva i speglar mm. Vilka te-kannor! Julklapp?, och är det så man gör myntate! måste ut och repa lite i rabatten hemma nu.

Augusta sa...

Japp, ett ufo!
De hade visst en konstutsällning för några år sen då de placerade ut massa grejer i stadsmiljön. denna tyckte de om och lät vara kvar. ligger uppe på järnvägsbolagets byggnad. Finns en stor tekanna uppe på centralstationen också :D

Augusta sa...

aha, mynta teet var gott. en klick honung och det är perfekt! mmm, får se om min packning tillåter några fler köp...