onsdag 5 februari 2014

Händig

Vi ska göra om i lägenheten, det mesta som vi har nu har flyttat med från vår första och är inte riktigt anpassat eller börjar bli utslitet. Så därför spenderar vi nu mycket tid på inrednings siter och söndags var vi, tillsammans resten av Göteborg, på både Ikea och Mio. Tittade, kände och funderade. Har nästan bestämt oss nu för vad det blir, det är själva genomförandet kvar i stort sett. Så ännu har vi inte köpt något. Eller ja, det går ju inte att komma från Ikea utan något litet inköp. Denna gång ännu en bricka till samlingen, några matlådor, ett lakan och så tyg till våra stolar.

Hade vitt tyg på dem från början men det ser lätt smutsigt ut och jag gillar bättre när det är lite färg. Så hade köpt häftpistol på Clas Ohlson och nu fixades tyg så var det ju bara till att klä om dem!

Kände mig rätt så händig, även om det var väldigt rätt fram. Bara till att vika runt tyget och häfta. Det som tog tid var väl att skruva loss dynorna från stolarna.

Blev bra om jag får säga det själv. Nu letar jag febrilt efter mer saker att klä om. Råkade ju tänka lite fel när vi köpte tyg och kom hem med ungefär tre gånger mer än vad vi behövde. Två ingenjörer var det ja, fem år av en massa avancerade mattekurser ja...

 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men bra blev det. Jättesnyggt. Kanske lite kuddar, en tavla eller kanske en sänggavel av resten av tyget. ... ;)
//Eva W

Anonym sa...

Hahahaha fanns detinget facit...? ;)

Lottas Bak&Form, surdegsbageri sa...

Snyggt, kul att ni fixar o donar. Kan ju sy liten duk av resten. Eller ett praktiskt besticketui för alla silverbesticken ni tänkt skaffa...

Emelie sa...

Superfint! Duktig du är!

Augusta sa...

Eva: Bra ide med sänggavel! det borde vi kolla på.

Mamma: Alla silver bestick ja..

Elin: Ne, det fanns ju inte det. var visst ett dubbel vikt tyg som jag inte tänkte på när vi måttade.

Emelie: Tack, Blev riktigt nöjd!