fredag 21 februari 2014

Hav, mat, mat och mat

Efter allt byggande i helgen begick min hals myteri och har sen dess krävt uppmärksamhet konstant genom attackhosta och svidande. Synd bara att denna veckan var det en hel del på jobbet att göra så jag har hållt ut men igår gick det inte och jag gick hem tidigt från jobbet. Idag känns det lite bättre men är hemma för att verkligen bli frisk.

Tänkte vi kan titta på mer vad vi gjorde helgen Emma och Niklas var här. Mest för att jag tycker det är så kul att fixa till bilder. Att blogga om dem i snabb anslutning är visst inte min grej...

Vi gick från Slottskogen in till stan där vi delade på oss och jag och Jonas tog en tur och tittade i alla inredningsaffärer vi hittade för att provsitta alla soffor i jakt på den bästa. Kom som tur var fram till att den soffa vi hittat på Mio var bäst. Fikade och mötte sen upp de andra igen och åkte ut till Saltholmen. Där var det blåsigt men fint.

Jag välte Jonas på Yodas ögonbryn. (Eller ögon, tänk er öronen ut mot sidorna där)

Promenerade runt där ute innan vi åkte hem och förberedde Mello middag, Pizza!

 

Det blev bra, igen. Berättar ioförsig bara när det blir bra middagar... ;)

Sen efterrätt till filmen Django Unchained.

 

Morgonen efter åt vi frukost, vinkade av Emma och Niklas (vad kul att ni var här! Får vi göra om!) och åker sen på stor inköpsrunda för vardagsrummet.

 

3 kommentarer:

Lottas Bak&Form, surdegsbageri sa...

Ser väldigt trevligt ut!
Gott! Kul med Yoda på klipporna.

Anonym sa...

Tusen tack!! Va supermysigt, hoppas vi ses snart igen :) Kram Emma

Anonym sa...

Det ser ju ut som Yoda! Såg inte det innan men nu kan jag inte inte se det...